ATELIERUL TĂU DE FOTOGRAFIE

Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul www.atelierdefotografie.ro

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

ATELIER DE FOTOGRAFIE BOGDAN SRL cu sediu in Mediaș, Str. Avram Iancu 157 C, Nr.ord.Reg.Com.: J32/933/2018 , Cod de înreg. fiscală:  39557385 este proprietarul/administratorul website-ului www.atelierdefotografie.ro.

ATELIER DE FOTOGRAFIE BOGDAN SRL, denumita generic in cele ce urmeaza si ATELIER DE FOTOGRAFIE BOGDAN SRL, isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

 1. Informatii personale

Utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea site-ului atelierdefotografie.ro. ATELIER DE FOTOGRAFIE BOGDAN SRL  nu poate fi facuta responsabila pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea datelor personale.

 1. Drepturile utilizatorului

ATELIER DE FOTOGRAFIE BOGDAN SRL aranteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al ATELIER DE FOTOGRAFIE BOGDAN SRL.

 1. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre ATELIER DE FOTOGRAFIE BOGDAN SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc. prin acceptarea prezentelor conditii de utilizare.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. ATELIER DE FOTOGRAFIE BOGDAN SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si ATELIER DE FOTOGRAFIE BOGDAN SRL

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

ATELIER DE FOTOGRAFIE BOGDAN SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa ATELIER DE FOTOGRAFIE BOGDAN SRL, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

ATELIER DE FOTOGRAFIE BOGDAN SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

 1. dreptul de a cere ATELIER DE FOTOGRAFIE BOGDAN SRL sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
 2. dreptul de a cere ATELIER DE FOTOGRAFIE BOGDAN sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
 3. dreptul de a cere ATELIER DE FOTOGRAFIE BOGDAN sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
 4. dreptul de a cere ATELIER DE FOTOGRAFIE BOGDAN sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
  Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@atelierdefotografie.ro

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane: ATELIER DE FOTOGRAFIE BOGDAN SRL garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele ATELIER DE FOTOGRAFIE BOGDAN SRL.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI ATELIER DE FOTOGRAFIE BOGDAN SRL SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 1. Copyright

Intregul continut al site-ului ATELIER DE FOTOGRAFIE BOGDAN SRL – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea ATELIER DE FOTOGRAFIE BOGDAN SRL si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul ATELIER DE FOTOGRAFIE BOGDAN SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 1. Mod de lucru.

Prin accesarea site-ului ATELIER DE FOTOGRAFIE BOGDAN SRL, folosirea, vizitarea, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate ATELIER DE FOTOGRAFIE BOGDAN SRL, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la ATELIER DE FOTOGRAFIE BOGDAN SRL in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

Utilizatorul nu poate considera confirmata o rezervare decat dupa ce a primit confirmarea prin fax si/sau email de la ATELIER DE FOTOGRAFIE BOGDAN.

6. Litigii

Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea serviciilor), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna ‘Termeni si conditii’ de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea ATELIER DE FOTOGRAFIE BOGDAN SRL. In cazul unor eventuale conflicte intre ATELIER DE FOTOGRAFIE BOGDAN SRL si utilizatori, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

7. Dispozitii finale

Societatea ATELIER DE FOTOGRAFIE BOGDAN SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului ATELIER DE FOTOGRAFIE BOGDAN SRL, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Societatea ATELIER DE FOTOGRAFIE BOGDAN SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul ATELIER DE FOTOGRAFIE BOGDAN SRL, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.